search
Sök
menu
Meny

Uppleva & göra

I Jönköpings kommun finner du allt från en citykärna som bubblar av liv till stillheten och skaparkraften på en rik landsbygd.

I någon av kommunens tre turistbyråer kan du få information om vad kommunen erbjuder dig som besökare eller invånare. Evenemangskalender hittar du på Destination Jönköpings hemsida.

Föreningsliv

Jönköpings kommun har ett rikt föreningsliv med hundratals aktiva föreningar. I vår självservice "Föreningsregister" hittar du förteckningar över alla registrerade föreningar i kommunen.

Under menyn Föreningar och föreningsliv finns information och stöd till dig som är engagerad i föreningslivet, till exempel vilka bidrag som finns att söka. Vill du starta en ny förening finns broschyren "Att bilda en förening" som stöd och hjälp.

Kultur

Vi har ett stort kulturutbud som olika organisationer, föreningar och andra aktörer står bakom. Genom kommunens verksamhet, och i samverkan med andra aktörer, ska vi ge alla kommuninvånare ett kvalitativt och brett utbud av kultur i hela kommunen.

Så kontaktar du Jönköpings kommun

Via kontaktcenter får du enkelt och snabbt kontakt med kommunen. Du kan besöka dem på Juneporten eller ringa 036-10 50 00.

Jönköping Convention Bureau

Jönköping Convention Bureau är en professionell partner för dig som är intresserad av att arrangera ett möte i vår stad.

Året runt väljer organisationer och företag Jönköping som mötesplats – och vi välkomnar alla med samma självklarhet!

Här finns en rad moderna, flexibla och högklassiga mötesanläggningar i olika storlekar samt ett mycket variationsrikt utbudet av boende – något för alla smaker.

I Jönköping gör vi det enkelt för dig. Till din tjänst står Jönköping Convention Bureau som gärna visar staden och ger dig ett så bra beslutsunderlag som möjligt.

Länk

Jönköping Convention Bureaulänk till annan webbplats