search
Sök
menu
Meny

Bli uppdragsgivare

Frivilligarbetare på Folkets bio.

Har din förening, organisation eller verksamhet behov av frivilliga/volontärer? Då är Frivilligcentralen en väg in! Anmäl här ditt intresse att bli uppdragsgivare.

Frivilligcentralen samordnar och förmedlar frivilliga insatser i Jönköpings kommun och vill stimulera till utveckling inom frivilligsektorn. Frivilligcentralen är en kontaktyta mellan personer som vill göra ideellt, frivilligt arbete och de som önskar någon form av stöd och hjälp. Det frivilliga arbetet är oavlönat och kan vara såväl tillfälligt som en längre insats. Frivilliguppdraget ska fungera som komplement till offentlig och privat verksamhet och ersätter inte befintliga arbetsuppgifter.

Anmäla som uppdragsgivare

Har din förening, organisation eller verksamhet behov av frivilliga/volontärer? Anmäl då ditt intresse via webbformuläret nedan. Vi kommer därefter att kontakta dig för dialog och registrering. Du får sedan ett eget inlogg till "Min sida".  

De personuppgifter du skriver in här lagras och behandlas i Frivilligcentralens datasystem Mobilise för att du ska kunna vara uppdragsgivare. När du slutar som uppdragsgivare raderas uppgifterna. Uppgifterna raderas också om du inte varit inloggad under en sammanhängande tidsperiod på 12 månader.

Har du frågor eller funderingar kring frivilligarbete, kontakta Thomas Yaftali, samordnare civilsamhälle, Jönköpings kommun.

Enstaka uppdrag eller återkommande
Multiple selection