Aktuellt från Jönköpings kommun

Anmälan av sportlovsaktivitet
    Vecka 7 har barn och unga ledigt från skolan och det kommer att finnas massor att göra! Arrangerar din förening eller organisation någon aktivitet? Anmäl programmet via webben!
    Problem med inloggning i Vklass och Barnwebben
    Vi upplever för tillfället störningar i elevregistret, vilket betyder att vissa vårdnadshavare och elever inte kan logga in i Vklass eller Barnwebben. Felsökning pågår.
    Utdelning ur Jubileumsfonden
    Jubileumsfonden stöttar idrott och fysisk träning för personer med funktionsnedsättning. Nu är det dags för föreningar att ansöka om bidrag från fonden.
  • 2018-01-16
    Dieselsaneringen vid Östra kyrkogården fortsätter
    Effekterna av det dieselutsläpp som skedde 11 december 2017 gör att det ännu luktar diesel på vissa ställen runt Östra kyrkogården.
  • 2018-01-12
    Ska du bygga uterum eller har
    du frågor kring utese...

Träffa handläggare från stadsbyggnadskontoret och tekniska kontoret på vårt öppna hus på onsdag.
  • 2018-01-12
    Höjning av maxtaxa för omsorg
    Från och med 2018 följer även Jönköpings kommun avgiften till den nationellt satta maxtaxan
  • 2018-01-05
    Ny webbplats för avfall
    Avfallshanteringen i Jönköping flyttas nu till ett eget bolag. Därför har vi ganska lite information om avfall på jonkoping.se numera. Istället finner du den på www.juneavfall.se.
  • 2018-01-05
    Utlysning av gestaltningsuppdrag
    Jönköpings kommun bygger nya förskolor. I budget finns avsatt pengar för konstnärlig gestaltning. Nu finns möjlighet att göra intresseanmälan till två gestaltningsuppdrag.
  • 2017-12-13
    Ansök om en svensk flagga
    Nu kan du som privatperson, förening eller organisation ansöka om en svensk flagga.
  • 2017-12-07
    Nya avgiftsnivåer för maxtaxa inom barnomsorg
    Från och med 1 januari 2018 höjs inkomsttaket för hushållets bruttoinkomst. Det innebär att det fastställts nya högsta avgiftsbelopp för plats i förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem.
  • 2017-12-04
    Nu bygger vi cykelgarage i centrum
    I bussgodsets gamla lokaler vid Resecentrum (östra sidan, mittemot Hamnparken) är arbetet i full gång med att göra om byggnaden till ett cykelgarage.
  • 2017-11-23
    Fina promenadstråk och grönskande lummiga miljöer
    Det uppskattas av invånarna i Jönköpings kommun. Det visar resultatet av enkäten "Min gröna plats" som genomfördes i somras.