Aktuellt från Jönköpings kommun

• 2019-09-09
    Renovering av Bankeryds bibliotek
    Vi renoverar Bankeryds bibliotek mellan 27 september och 18 november. Böcker som har normal lånetid förlängs till 25 november.
  • 2019-09-04
    Tyck till om utveckling av Slottsparken i Huskvarn...
    Slottsparken vid Slottsvillan i Huskvarna ska rustas upp. Parkens förutsättningar som mötesplats och rekreationsyta behöver förbättras . Onsdag 11 september är du välkommen att vara med i diskussion om parkens utveckling.
  • 2019-08-28
    Medborgarundersökning 2019
    Vad tycker du om oss? I dagarna kommer 1 600 medborgare i kommunen få en enkät hemskickad med frågor om hur det är att leva och bo i Jönköpings kommun.
  • 2019-05-14
    Guidningar i våra parker
    Vi har många fina, stora som små, parker i vår kommun och nu kan du få lära känna tre av dem genom att vara med på någon av sommarens guidningar.
  • 2019-04-26
    Trädgårdsgatan blir sommargågata i år igen
    Trädgårdsgatan i centrala Jönköping blir sommargågata ytterligare ett år. Den 29:e april smygöppnar sommargågatan vilket innebär att Trädgårdsgatan stängs av för all biltrafik. Därmed kommer Jönköpingsbor och turister kunna strosa fritt på gatan utan att behöva trängas med biltrafik.
  • 2019-04-23
    Nu bygger vi en våtmark i Bankeryd
    Arbetet med att bygga en våtmark i anslutning till avloppsrenings­verket i Bankeryd är nu igång.