search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Elevassistent

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarpsskolan F-6
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-06
Sista ansökningsdag2018-05-01
Referensnr18-60-0191
Publicerad2018-04-16
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarpsskolan F-6
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-06
Sista ansökningsdag
2018-05-01
Referensnr
18-60-0191
Publicerad
2018-04-16

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till oss på Attarpsskolan! Vi finns i Bankeryd utmed Vätterns västra kant cirka 1 mil norr om Jönköping. Enheten består av förskoleklass - skolår 6 och på skolan går ca 500 elever. Attarpskolan f-6 är en av kommunens övningsskolor, vilket innebär att vi tar emot lärarstudenter varje termin. Detta ger skolan ett nära samarbete med högskolan.

Arbetsuppgifter
Arbeta som elevassistent till en kille med särskilda behov. Arbetet innebär att hjälpa honom att strukturera upp sitt skolarbete och arbeta för att de sociala sammanhangen i vardagen ska fungera så bra som möjligt.

Kompetenskrav
Erfarenhet av att arbeta som elevassistent är meriterande. Vi söker efter en medarbetare som är skicklig i att möta elever i olika sammanhang. Du ska vara flexibel och kreativ i ditt arbete för att alla elever ska känna att de lyckas i skolan. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av övertalig eller inlasad personal.

Upplysningar
Rektor Eva-Kristina Sandén Östlund, 036-10 65 29
Biträdande rektor Manuel Strandhag, 036-10 71 80
Lärarförbundet Karin Stenström Isaksson, 036-10 65 24

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.