search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vi söker undersköterskor till Ceciliagårdens äldreboende!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-05-04
Referensnr18-71-0080
Publicerad2018-04-13
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-05-04
Referensnr
18-71-0080
Publicerad
2018-04-13

Vill du vara med och skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra medborgare kan bibehålla en god livskvalitet? Sök då tjänsten som undersökterska på Ceciliagårdens äldreboende!

Vilka är vi?
Fem km norr om Jönköpings kommun, i närheten av ett stort grönområde med närhet till Vättern, ligger Ceciliagårdens äldreboende. På boendet finns 40 lägenheter och tillsammans är vi 40 anställda på boendet. Fyra av våra medarbetare ska gå i pension vilket innebär att vi nu söker 4 nya taggade undersköterskor som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss. Kanske är du vår nya medarbetare?

Vad gör vi?
Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. För oss är det viktigt att våra medborgare ska ha medbestämmanderätt samt att de ska vara delaktiga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi arbetar vidare med aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt har erfarenhet av liknande arbete. Du som söker är självgående, tar initiativ i arbetet samt kan strukturera upp sitt arbete på ett effektivt sätt. För att kunna erbjuda bästa service till våra medborgare är samarbete viktigt, det är därför av vikt att du som söker har god samarbetsförmåga. Som person är du vidare relationsskapande och stabil. Viktigast av allt är att du har ett stort intresse av att arbeta med människor.

Personlig mognad värderas högt!

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete i en arbetsgrupp som präglas av gemenskap och glädje!
- Möjligheten till att vara med i uppbyggandet av modern äldreomsorg med närhet till en naturskön omgivning med Vätterutsikt.
- Arbetsplatsen har eget gym och massagestol som en del i arbetet med en god hälsa på arbetsplatsen.
- Individuell lönesättning, som arbetstagare inom Jönköpings kommun kan du själv påverka din lön!
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt
*Ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.
I denna rekrytering tillsätts 4 tillsvidaretjänster.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Löpande urval sker, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Malin Curenstam, enhetschef tel: 036-10 75 20
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.