search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare i förskoleklass

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsOxhagsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag20180806
Sista ansökningsdag2018-05-13
Referensnr18-60-0208
Publicerad2018-04-13
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Oxhagsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
20180806
Sista ansökningsdag
2018-05-13
Referensnr
18-60-0208
Publicerad
2018-04-13

h[Arbetsplatsbeskrivning[/h]
Öxnehaga skolområde, skolorna med den bästa utsikten, är belägna uppe på höjderna i Huskvarna och består av Oxhagsskolan förskoleklass- åk 1 samt Öxnehagaskolan åk 2- åk 6 samt fem fritidshem. På vår enhet går det cirka 340 elever. Öxnehaga är ett mångkulturellt bostadsområde med ett bra samarbete mellan alla olika föreningar och organisationer som finns i vårt område.

Arbetsuppgifter
På skolan tar alla ansvar, samarbetar och söker kunskap för att eleverna ska känna att de kan, vågar och vill. Lek och skapande ingår som väsentliga delar av det aktiva lärandet och vi vill att elevens lust och nyfikenhet ska tas tillvara. Förskoleklassen har ett språkstimulerande arbetssätt och arbetar bland annat med Bornholmsmodellen för att stimulera barnens språkliga medvetenhet.

Du kommer att arbeta i en våra tre förskoleklasser. Tjänsten innebär arbete i förskoleklass under skoldagen samt på fritidshemmet övrig tid. Arbetslaget består av två förskolärare samt en fritidspedagog. Huvuduppdraget är att tillsammans med arbetslaget ansvara för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten.

Kompetenskrav
Vi söker behörig förskollärare med inriktning mot förskoleklass. Vi vill att du har god samarbetsförmåga och god förståelse för barns olika behov och personliga utveckling. Erfarenhet av arbete som förskollärare i förskoleklass, gärna i ett flerspråksområde är meriterande.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna, Rosemarie Segersson, rektor telefon, 036-102419 eller
Elin Blomquist, lärarförbundet telefon, 036-107465

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.