search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Tornets äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-04-26
Referensnr18-71-0078
Publicerad2018-04-12
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-04-26
Referensnr
18-71-0078
Publicerad
2018-04-12

Vilka är vi?
Tornets äldreboende är ett centralt beläget äldreboende som drivs som en intraprenad i kommunal regi. Vi har 30 lägenheter fördelade på 4 våningsplan som är indelade i 4 enheter. Vi har ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och vi arbetar i mindre arbetsgrupper med fem medarbetare i varje grupp.

Vad gör vi?
Vi arbetar efter ett salutogena synsätt, där vi tillvaratar varje individs förmågor. För oss är det viktigt med den boendes integritet, medbestämmande och delaktighet. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag. Vi erbjuder stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har du erfarenhet av yrket är detta meriterande men inte ett krav. Vidare värdesätter vi dina personliga egenskaper och förmågor då vi ser att du:
- Har lätt för att samarbeta och självständigt kan planera och utföra ditt arbete.
- Har ett intresse för att utvecklas i arbetet och vill vara delaktig i vårt förbättringsarbete.
- Har en positiv livssyn och ser lagarbetet som en framgångsfaktor.

Vad erbjuder vi?
Som tillsvidareanställd hos oss erbjuds du bland annat:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel
- Betald semester redan första anställningsåret

Övrigt
Det är flera tillsvidaretjänster som ska tillsättas. Jönköpings kommun erbjuder alltid 100% tjänstgöringsgrad, du väljer själv vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av, vänligen ange detta i din ansökan. Arbetet är förlagt till dag och kväll vardag som helg. Vi kommer att tillämpa löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
För mer information kontakta Johanna Ahlstrand, Enhetschef 036-10 22 29

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.