search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till verksamhetspool

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSolstickegatans äldreboende
AnställningsformTillsvidare
OmfattningEnl. överenskommelse utifrån verksamhetens behov
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-05-09
Referensnr18-71-0074
Publicerad2018-04-11
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Solstickegatans äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Enl. överenskommelse utifrån verksamhetens behov
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-05-09
Referensnr
18-71-0074
Publicerad
2018-04-11

Vilka är vi?
Solstickegatan är kommunens största boende beläget i centrala Jönköping, på Bäckalyckan. Äldreboendet har 90 lägenheter där 50 lägenheter är vikta till medborgare med demenssjukdom. På boendet arbetar idag närmare 100 medarbetare där omvårdnadspersonalen sammarbetar tätt tillsammans med sjuksköterskor, arbets- och fysioterapeuter. Vi söker nu en ny medarbetare till Solstickegatans verksamhetspool.

Vad gör vi?

Vi som arbetar inom verksamhetspoolen täcker upp vid frånvaro på Solstickegatans alla enheter. Våra arbetsuppgifter består av att ge individuellt anpassad, personlig vård och omsorg samt social stimulans. För oss är det viktigt med den boendes integritet, medbestämmande och delaktighet. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever vardagen begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår även ett aktivt arbete med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi söker vidare dig som är initiativtagande och flexibel. Som person är du stabil och kan arbeta lika bra självständigt som i grupp. Vi finns till för våra medborgare för att underlätta i deras vardag och göra den meningsfull, därför är det viktigt att du som söker är serviceinriktad.

Vi värderar personlig mognad högt.

Vad erbjuder vi?
- Ett varierande arbete förlagt på verksamhetens nio enheter.
- Individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Enhetschef Rebecca Johansson tel: 036-10 72 48
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.