search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i förskoleklass

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsDalviks skolområde
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-08-06 till 2019-06-30
Sista ansökningsdag2018-04-30
Referensnr18-60-0193
Publicerad2018-04-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Dalviks skolområde
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-08-06 till 2019-06-30
Sista ansökningsdag
2018-04-30
Referensnr
18-60-0193
Publicerad
2018-04-10

Arbetsplatsbeskrivning
Dalviksskolan är en F - 6 skola med vackert naturnära läge på Dalvikshöjden. Våra ledmotiv är trygghet, kunskap och miljö. Vi är möjligheternas skola där vi ser till varje barns behov och förmåga. Här tar alla vuxna ett gemensamt ansvar för alla barn.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är placerad i en av våra 3 förskoleklasser på Dalviksskolan. Du kommer att arbeta med planering, genomförande och utveckling av den dagliga verksamheten i samarbete med övriga pedagoger i F-1 inklusive fritidslärare i samverkan. Som lärare F-1 hos oss deltar du aktivt i planeringen av verksamheten och vidareutvecklar den tillsammans med dina kollegor utifrån läroplanen.

Kompetenskrav
Lärare F-3 eller förskollärare med lärarlegitimation.
Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11. Som lärare i förskoleklassen/åk 1 stimulerar du elevers utveckling och lärande. Du ser det som en självklarhet att anpassa verksamheten utifrån elevernas olika förutsättningar. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov.
Grundläggande IT-kompetens är ett krav och det är viktigt att du ser det som ett naturligt verktyg i ditt arbete. All personal arbetar under läsåret 17/18 med "IT för bättre lärande".

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, sök därför detta i god tid.

Upplysningar
Per Johansson rektor 036-106164
Anders Josefsson bitr. rektor 036-107323
Eva Kruse Lärarförbundet 036-106198

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.