search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Skötare till Lovisagatans gruppboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-09-01
Sista ansökningsdag2018-04-30
Referensnr18-70-0075
Publicerad2018-04-11
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-09-01
Sista ansökningsdag
2018-04-30
Referensnr
18-70-0075
Publicerad
2018-04-11

Vilka är vi?
Lovisagatans gruppbostad har idag 10 boenden som är fördelade i två hyresfastigheter med fem lägenheter i varje hus och med en liten gård emellan. Lovisagatan finns inom Socialpsykiatrin och bebos av individer med psykiska funktionshinder och även till viss del neuropsykiatriska funktionshinder. Vi som arbetar på Lovisagatan består av en arbetsgrupp av 9 medarbetare och vi söker nu en skötare som vill utvecklas med oss och bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Vi arbetar utifrån det beslut den enskilde har enligt Socialtjänstlagen eller Lagen om särskilt stöd och service. Du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att de boende på Lovisagatan får stöd och hjälp utifrån de behov som framkommit i en genomförandeplan. Arbetsuppgifterna kan bestå av att ge personlig omvårdnad, träning och service utifrån varje enskildes medborgares behov. Vi arbetar vidare med kontkatmannaskap vilket innebär att personalen har särskilt ansvar för en brukare och håller därmed kontakten med föräldrar, gode män, daglig verksamhet m.m.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad skötare eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Har du erfarenhet av liknande arbete är detta till din fördel. Vi söker vidare dig som är empatisk samt är initiativtagande och flexibel. Som person är du lugn, trygg och du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Som medarbetare förväntas du även vara delaktig och bidra för verksamhetens utveckling och förbättring. Du ska självklart ha ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Vi värderar personlig mognad högt.

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete i en arbetsgrupp med bra sammanhållning.
- Ett utvecklande arbete och varierande arbete.
- Individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll, helg och journatt.
Intervjuer är planerade att hållas från 2018-05-02.

Upplysning
Enhetschef Roger Vilonius, tel:036- 10 60 18
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.