search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare med inriktining fritidshem/förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNyarpsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-06
Sista ansökningsdag2018-04-29
Referensnr18-60-0180
Publicerad2018-04-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Nyarpsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-06
Sista ansökningsdag
2018-04-29
Referensnr
18-60-0180
Publicerad
2018-04-09

Arbetsplatsbeskrivning
Är du lärare med inriktning mot fritidshem? Eller förskollärare? Vill du ha roligt på jobbet? Vill du ingå i ett kreativt team med glada kollegor där vi uppmuntrar varandra? Vill du arbeta med mycket erfarna kollegor? Då är tjänsten hos oss på Nyarpsskolan F-6 i Bankeryd något för dig! Vi söker nu en lärare med engagemang och arbetsglädje.

Nyarpsskolan är en F-6 skola med tre tillhörande fritidshem. På Nyarpsskolan går det ca 275 elever från åldrarna 6-12 år. Personalstyrkan vid enheten är ca 35 personer. Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde mitt i Bankeryd. Skolan ligger nära busshållplats och har täta förbindelser in till Jönköping.

Vi säker nu dig som vill vara med och starta upp en helt ny särskola på vårt område.

Arbetsuppgifter
Som fritidslärare eller förskollärare kommer du ingå i ett helt nytt arbetslag tillsammans med speciallärare, grundskollärare och assistenter. Tillsammans kommer ni få möjlighet att bygga upp en nystartad särskola från grunden. Dina erfarenheter och tankar kommer vara mycket viktiga.

Som lärare i grundsärskolan förstår och utvecklar du varje elev utifrån specifika förutsättningar. Arbetet ställer krav på engagemang och ett intresse för just de eleverna som går här. I arbetet kommer undervisning i något ämne att kunna ingå. På eftermiddagen arbetar du tillsammans med eleverna och andra kollegor på skolans fritidshem.

Vi vill att alla på skolan:
• ska arbeta i nära samverkan med vårdnadsinnehavarna
• ska sträva efter ett öppet och tolerant arbetsklimat

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare i fritidshem eller legitimerad förskollärare eller har annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Du behöver känna dig trygg med att leda och ansvara för en grupp och ska förstås vara en förebild för eleverna. Erfarenhet från undervisning i fritidshem och idrott/musik/bild är meriterande.

Upplysningar
Rektor Marika Eskdahl 036- 10 65
Lärarförbundet Annelie Wetter 036-10 29 25
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.