search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Speciallärare inriktning matematik

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarps so 7-9
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-08-10
Sista ansökningsdag2018-04-29
Referensnr18-60-0184
Publicerad2018-04-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarps so 7-9
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-08-10
Sista ansökningsdag
2018-04-29
Referensnr
18-60-0184
Publicerad
2018-04-09

Arbetsplatsbeskrivning
Vill du göra skillnad där du behövs? Just nu söker vi vår nästa engagerade och motiverade kollega till Attarpsskolan 7-9 som ligger vid Vätterns västra kant ca 1 mil nordväst om Jönköping.

Vi är en skola där eleverna trivs och känner sig trygga, vi har hög måluppfyllelse över tid och behöriga pedagoger, idag 100%. Bankeryd är ett samhälle där många är aktiva i olika idrottsföreningar. Skolan har tre årskursvisa arbetslag samt ett resurscentrum (RC) som används som en flexibel resursorganisation för att stödja eleverna i deras kunskapsutveckling. På skolan genomförs under våren ett forskningsprojekt där man tittar på vår flexibla resursorganisation.

Detta läsår har vi arbetat med vår digitalisering där vi använt metoden kollegialt lärande utifrån skolverkets IT-moduler. Till hösten får alla elever i åk 7 en egen digital enhet till skolarbetet.

Arbetsuppgifter
Som speciallärare kommer du arbeta med de elever som är i behov av specialpedagogiskt stöd. Du kommer ansvara för kartläggningar, åtgärdsprogram, undervisning av elever enskilt och i grupp samt handledning av pedagoger i klassrumssituationer. Du blir en del av skolans elevhälsoteam och träffar våra arbetslag varje vecka. Du kommer tillhöra skolans resurscentrum (RC) där du står för den pedagogiska utvecklingen tillsammans med dina kollegor på RC och i spec-teamet.

Kompetenskrav
Du ska vara utbildad speciallärare med en grundutbildning som matematiklärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Upplysningar
Annika Nordgren, rektor, 0768-136100
Pernilla Emilsson, bitr rektor, 070-2769200
Mattias Häll, LR, 036-107962
Emma Adolfsson, LF, 036-106515

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.