search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Planeringssamordnare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsAvd. Vatten & Avlopp/Va-nät drift o anläggning
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-05-01
Referensnr18-55-0036
Publicerad2018-04-05
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Avd. Vatten & Avlopp/Va-nät drift o anläggning
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-05-01
Referensnr
18-55-0036
Publicerad
2018-04-05

Arbetsplatsbeskrivning
VA-avdelningen har till huvuduppgift att försörja kommunens innevånare med dricksvatten och ta hand om spill- och dagvatten. Avdelningen har ca 100 medarbetare och är organiserad i tre verksamheter: VA-verk, VA-nät drift & anläggning och VA-nät utveckling.

Vi söker nu en ny planeringssamordnare till verksamheten VA-nät drift & anläggning som är ledningsägare av kommunens vatten o avloppsnät.
Verksamhetsområde är Jönköpings kommun.

Arbetsuppgifter
Du är den administrativa spindeln i nätet som stöttar dina kollegor på verksamheten.
Din tjänst innebär att jobba med personalsystem, ekonomi, ledningskarta, driftstörningsrapportering, beredskapsplanering samt att vara med och utveckla verksamheten ihop med verksamhetschefen och enhetscheferna i denna organisation.

Kompetenskrav
Vi tror att du har minst 3-årig gymnasieutbildning mot administration, samhällsvetenskap eller juridik. Du har kanske alternativ kunskap förvärvad på annat sätt eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du kommunicerar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt har en förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du tar ansvar för dina uppgifter, är duktigt på att strukturera, organisera och tidsplanera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du ser möjligheterna i förändringar och vill utveckla både din egen yrkesroll och verksamhetens. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer samt trygg och prestigelös i din yrkesroll.

B-körkort krävs för tjänsten.

Övrigt
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att svenskt medborgarskap krävs och att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Rolf Landin, verksamhetschef 036-10 58 31

Vision: Susanne Bosevik-Karlsson 036-10 77 94
Kommunal: Kent Stenebrand 036-10 64 25


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.