search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till pooltjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen, Områdespool Ä2
AnställningsformTidsbegränsad
OmfattningAnge önskad*
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-04-25
Referensnr18-71-0068
Publicerad2018-03-28
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen, Områdespool Ä2
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
Ange önskad*
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-04-25
Referensnr
18-71-0068
Publicerad
2018-03-28

Vilka är vi?
I äldreomsorgen finns fyra områdespooler vars uppdrag är att täcka upp vid kortare frånvaro på äldreomsorgens arbetsplatser. Tre av dessa pooler är inriktade mot äldre- och demensboenden på de tre geografiska områdena och en pool är inriktad mot hemtjänsten som jobbar över hela kommunen. Vi söker en ny medarbetare till Områdespool Äldreområde 2, som består av 14 olika äldre- och demensboenden.

Vad gör vi?
Som medarbetare i vår pool ska du ersätta ordinarie personal vid frånvaro. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Du lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar med ett aktivt kontaktmannaskap och med genomförandeplaner där vi utgår från den enskildes behov, självbestämmande och önskemål. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner. Du har i arbetet kontakt med många olika medborgare, kollegor och andra yrkesprofessioner.

Vem söker vi?
Du som söker är utbildad undersköterska med ett par års erfarenhet av yrket. Du är en stabil person och som sammarbetar bra med andra. Vi ser även att du är en självgående person som har empatisk förmåga som känner ett stort engagemang och har en positiv inställning till ditt arbete. Arbetet i poolen kräver flexibilitet och intresse av att arbeta i flera verksamheter och med olika arbetsuppgifter och kollegor.


Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Befattningar i poolen inrättas på årsarbetstid och ett lönetillägg utgår.
- Möjlighet att inom vissa ramar lägga sitt eget schema.

Övrigt
Tjänsten avser ett vikariat på fem månader med chans till förlängning och fast anställning.
Dag-, kvälls- samt helgtjänstgöring ingår.
Körkort och tillgång till bil är en fördel för att du ska kunna ta dig till de olika arbetsplatserna.
*Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.

Välkommen in med din ansökan!

Upplysningar
Enhetschef Lauri Tuovinen, 036-102054

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.