search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

PMO-tjänst

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBarn- och elevhälsoenheten
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-08-20
Sista ansökningsdag2018-04-30
Referensnr18-60-0133
Publicerad2018-03-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Barn- och elevhälsoenheten
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-08-20
Sista ansökningsdag
2018-04-30
Referensnr
18-60-0133
Publicerad
2018-03-26

Vi söker dig som vill arbeta som systemadministratör för vårt dokumentationsstöd.

Vilka är vi?
Barn- och elevhälsoenheten är en av flera stödverksamheter inom Utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun som arbetar med att ge stöd till förvaltningens verksamheter såsom förskola, grundskola och gymnasieskola. Vårt arbete syftar till att barn och elever ska få förutsättningar att nå så långt som möjligt mot utbildningens mål.

Om tjänsten
Vi söker en systemadministratör för hela PMO-systemet. Du ska förvalta och vidareutveckla befintligt system. Uppdraget innebär att stödja alla professioner i elevhälsan att utveckla sin dokumentation. Det innebär att du samordnar, handleder, utbildar och är ett användarstöd till elevhälsans professioner och skolledare.

Att arbeta som systemadministratör innebär också att du ska delta i utveckling och implementering av systemets olika delar.

Du har din placering på utbildningsförvaltningens barn- och elevhälsoenhet som är en central stödfunktion för elevhälsa, förskola och skola.

Din kompetens
Som person är du förtroendeingivande och ansvarstagande. Det krävs att du är självgående och har förmågan att strukturera och planera ditt arbete.

Vidare trivs du med att ha kontakt med olika professioner inom elevhälsan och skolledare, samt att samordna utbildningsinsatser och ge individuell handledning och support. Du ska ha ett stort intresse för att driva förbättringar och utvecklingsarbete.

Du är utbildad inom pedagogik, hälso- och sjukvård eller någon av elevhälsans professioner. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av elevhälsoarbete och tillhörande digitala dokumentationssystem.

B-körkort är ett krav då tjänsten innebär att en del av din arbetstid är förlagd ute i de olika verksamheterna.

Om du vill du veta mer
Strategisk chef, Johanna Falck 036–106734
Vårdförbundet, Arja Ringström 0722-10 65 30
Akademikerförbundet SSR, Markus Görs 036–107381
Lärarförbundet, Britt-Louise Gustafsson 036-106113

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.