search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 1-7

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsGräshagens skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-10
Sista ansökningsdag2018-04-22
Referensnr18-60-0121
Publicerad2018-03-23
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Gräshagens skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-10
Sista ansökningsdag
2018-04-22
Referensnr
18-60-0121
Publicerad
2018-03-23

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till Gräshagens skolområde, en F-6-skola i sydvästra delen av kommunen. Vår skola ligger i Jönköping med närhet till naturen vilket vi utnyttjar för lärande och lek.
På Gräshagsskolan går cirka 230 barn och elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har också två fritidshem, Sörgården och Norrgården med tillsammans cirka 140 barn. Runt alla dessa barn jobbar cirka 35 vuxna. Vi jobbar i välfungerade arbetslag där vi har legitimerade lärare.

Arbetsuppgifter
I din roll som pedagog ska du verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt. I ditt arbete ingår att stödja elevernas utveckling mot skolans mål. Du kommer att arbeta enligt våra styrdokument, skollagen och Lgr11.

Kompetenskrav
Du skall vara behörig legitimerad lärare 1-7. Lärarlegitimation som ger behörighet att undervisa i Sv/ So eller Ma/No. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.
Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså flexibilitet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Kjell Andersson, rektor, tel: 036-103840
Bo Johansson, Lärarförbundet, tel: 036-106384

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.