search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Stattutgatans äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%*
Tillträdesdag2018-06-04 till 2019-09-01
Sista ansökningsdag2018-04-21
Referensnr18-71-0060
Publicerad2018-03-21
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
2018-06-04 till 2019-09-01
Sista ansökningsdag
2018-04-21
Referensnr
18-71-0060
Publicerad
2018-03-21

Vilka är vi?
Stattutgatans äldreboende ligger på Dalvik, cirka 3 km väster om Jönköpings centrum. Äldreboendet byggdes 2005 och ligger beläget i en lugn miljö intill grönområden. Stattutgatans äldreboende har 70 lägenheter fördelade på 3 plan och vi som arbetar på boendet består av en arbetsgrupp med 70-tal medarbetare. Hos oss har vi alltid god stämning och högt i tak!
Vi söker nu en undersköterska som vill arbeta natt och bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Stattutgatans äldreboende har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimuli. För oss är det viktigt med den boendes integritet, medbestämmande och delaktighet. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska samt att du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är dessutom meriterande om du som söker tidigare har arbetat natt. Som person är du flexibel och lyhörd för hyresgästernas behov och har ett professionellt bemötande. Då arbetet är förlagt till natt är det viktigt att du är självgående och känner dig trygg i rollen som undersköterska. Empatisk förmåga är en viktig faktor i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i medborgaranas situationer. Vi söker vidare dig som har lätt för att samarbeta och är stabil.

Vad erbjuder vi?
- Arbete i en arbetsgrupp som alltid har god stämning och högt i tak.
-Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
*Jönköpings kommun erbjuder alltid 100% tjänstgöringsgrad, denna tjänst är på 74%. Ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.
Arbetet är förlagt till vaken natt samt helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning
Enhetschef, Nejra Kasumovic tel: 036-10 20 75
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.