search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Rektor

#LI-priority
FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHovslätts skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-04-03
Referensnr18-60-0123
Publicerad2018-03-13
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hovslätts skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-04-03
Referensnr
18-60-0123
Publicerad
2018-03-13

Vi söker rektor till Hovslätts skolområde
Har du akademisk utbildning inom pedagogik och är redo för nya utmaningar? Då kan du vara rektorn vi söker.
Skolan ligger 8 km söder om Jönköping. Skolan är belägen centralt i samhället, nära till grönområde, idrottsplats, affärer och kollektivtrafik och har cirka 320 elever och 50 medarbetare i årskurs F-6.
Trygghets- och värdegrundsarbetet har en central plats i skolans dagliga arbete och kommer även fortsättningsvis att vara prioriterat.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du arbeta i en god arbetsmiljö med medarbetare som vill arbeta med utvecklingsarbete.
Som rektor leder du den pedagogiska verksamheten och har fullt ledningsansvar för personal, ekonomi, elevhälsa och arbetsmiljöfrågor. Du driver skolans systematiska kvalitetsarbete och arbetar tillsammans med medarbetare och rektorskollegor för en attraktiv och likvärdig skola där varje elevs talanger och styrkor lyfts fram och tas tillvara.
Som rektor i Jönköpings kommun har du stöd från utbildningsförvaltningens stödfunktioner inom utveckling och kvalitet, elevhälsa, ekonomi, HR, administration och kommunikation. Du är en del av grundskolans ledningsteam och vi erbjuder löpande kompetensutveckling för att utveckla ett långsiktigt, hållbart och kvalitetssäkrat ledarskap.
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid i ett sammansvetsat och positivt arbetsteam.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss på länken nedan.

Länk: Jobba i Jönköpings kommun

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss ser vi att du leder och motiverar andra personer i sitt arbete, trivs med att arbeta tillsammans med olika yrkesgrupper och värderar vikten av ett gott bemötande. Du är bekväm i att kommunicera i tal och skrift, kan anpassa dig till ändrade förutsättningar under arbetsdagen samtidigt som du är empatisk och ödmjuk. Du drivs av att arbeta mot mål, fokuserar på resultatet och har intresse för utvecklingsarbete och att driva verksamheten framåt.
Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet inom skola eller förskola, gärna med tidigare arbetsledande erfarenheter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva skolutveckling och förändringsarbete med gott resultat.

Upplysningar
David Norrfjärd, chef grundskola tel. 036-10 67 40

Vill du veta mer om skolområdet kontakta gärna, Marcus Mohlin, biträdande rektor Hovslätts skolområde tel. 036-10 37 61
Våra fackliga representanter når du via nedanstående länk

Länk: Fackliga organisationer


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.