search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vi söker medarbetare till Strandängens serviceboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, Socialpsykiatri
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-27
Referensnr18-70-0050
Publicerad2018-03-13
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, Socialpsykiatri
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-27
Referensnr
18-70-0050
Publicerad
2018-03-13

Arbetsplats
Strandängens serviceboende erbjuder särskildstöd och service till personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Vi har 10 nybyggda lägenheter i olika fastigheter på Strandängen som ligger 3,5 kilometer från Jönköpings centrum (mot Bankeryd).

Arbetsuppgifter
Vårt arbete utgår från de beslut den enskilde har enligt socialtjänstlagen (SoL) eller Lagen om särskilt stöd och service (LSS). Arbetet innehåller praktiska och sociala insatser och är inte begränsad till hemmet utan kan även omfatta aktiviteter utanför bostaden. Arbetssättet är individuellt planerat stöd och utformas utifrån ett socialt, pedagogiskt och motiverande arbetssätt. Du utför insatser utifrån fattade beslut och upprättad genomförandeplan där även kontaktmannaskap ingår. Stödet utgår från den enskildes hem och innebär ensamarbete.

Kompetenskrav
Du som söker är utbildad arbetsterapeut, socionom, skötare eller har annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är meriterande. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå situationer som den enskilda kan befinna sig i.

Arbetet innebär flexibilitet, eget ansvar och att snabbt kunna ställa om efter nya förutsättningar. Initiativtagande, samarbetsförmåga och att vara strukturerad är övriga förmågor som krävs i arbetet. Du bidrar med din kompetens i arbetsgruppen och är aktiv medverkare i verksamhetens utveckling genom deltagande i samtliga förekommande arbetsuppgifter.

Övrigt
Rörlig arbetstid med dag-, kväll-,jour och helgtjänstgöring.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Enhetschef Nete Gashi, 036-10 53 87
Fackliga företrädare, http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.