search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till områdespool

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsOmrådespool Äldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-04-06
Referensnr18-71-0056
Publicerad2018-03-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Områdespool Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-04-06
Referensnr
18-71-0056
Publicerad
2018-03-09

Vilka är vi?
I äldreomsorgen finns fyra pooler vars uppdrag är att täcka upp vid kortare frånvaro på äldreomsorgens arbetsplatser. Tre av dessa pooler är inriktade mot äldre- och demensboenden på de tre geografiska områdena och en pool är inriktad mot hemtjänsten som jobbar över hela kommunen. Vi söker en medarbetare för tillsvidareanställning till Områdespool Ä3, som är en pool som är inriktad mot äldre- och demensboenden i kommunens östra delar.

Vad gör vi?
Som medarbetare i vår pool ska du ersätta ordinarie personal vid frånvaro. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Du lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar med ett aktivt kontaktmannaskap och med genomförandeplaner där vi utgår från den enskildes behov, självbestämmande och önskemål. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Du har gått omvårdnadsutbildning eller motsvarande utbildning. Vi söker dig som har en personlig mognad, är flexibel och samarbetsvillig, såväl mot vårdtagare som mot kollegor och andra yrkesprofessioner. Du är även lugn, kan hantera stressituationer och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser även att du är serviceinriktad person som har en empatisk förmåga och ett stort engagemang för äldre personer. Du ska vara intresserad och motiverad av att arbeta i en pool mot flera verksamheter och med olika arbetsuppgifter. Erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande. Då det förekommer bilkörning i tjänsten är körkort ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Omväxlande arbete med stora möjligheter till utveckling.
- Inflytande över arbetstiden under framtagen ram.
- Lönetillägg för årsarbetstid.
- Betald semester första anställningsåret.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt
Datakunskap krävs då dokumentation är en naturlig del av arbetet. Det kan förekomma arbetsplatser med pälsdjur eller rökiga miljöer.
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt helg.

Upplysningar
Rifa Gazrawi, Enhetschef 036-10 75 81
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.