search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska vikariat -Skärstadal äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSkärstadal äldreboende
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning75% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2018-04-01
Sista ansökningsdag2018-03-23
Referensnr18-71-0055
Publicerad2018-03-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Skärstadal äldreboende
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
75% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2018-04-01
Sista ansökningsdag
2018-03-23
Referensnr
18-71-0055
Publicerad
2018-03-09

Vilka är vi?
Skärstadal äldreboende ligger ca 15 km utanför Huskvarna med goda bussförbindelser. Skärstadal är ett trivsamt äldreboende med en positiv anda. Boendet består av 5 enheter med totalt 50 lägenheter, varav en enhet är demensenhet och en enhet med två korttidsplatser. Vi är ett gott gäng på 40 medarbetare som arbetar här. Vi har en god social gemenskap och känner stolthet över vårt yrke. Vi arbetar på ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att vi lägger mycket vikt på att den boende ska känna välbefinnande, begriplighet och meningsfullhet i sin vardag. På Skärstadal arbetar vi aktivt med att förbättra vår verksamhet, vi har bland annat en utvecklingsgrupp som arbetar med vårt förbättringsarbete.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
-Du har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande.
-Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och kan självständigt planera och utföra ditt arbete.
-Du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete.
-Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är delaktig i vårt förbättringsarbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på träningskort och biobiljetter.

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt helg två utav fem.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Camilla Nygren, Enhetschef 036-10 37 98
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.