search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsterapeut/skötare till träffpunkt

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-23
Referensnr18-70-0047
Publicerad2018-03-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-23
Referensnr
18-70-0047
Publicerad
2018-03-09

Vilka är vi?
Delar av Socialpsykiatrin är organiserad och indelat i geografiska områden: Öst, Väst, Söder och Centrum där respektive område har integrerade enheter. En integrerad enhet består av ett serviceboende eller gruppboende, boendestödsteam och en träffpunkt som ligger under en ansvarig enhetschef. Vi söker nu en medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp till träffpunkten som tillhör Integrerad Enhet Centum. Enheten består av 21 anställda, varav 6 är män och 15 är kvinnor. Våra medarbetare har utbildning och kompetens inom psykiatri, behandlingspedagogik, socialt arbete, socialpedagogik, arbetsterapi med mera.

Vad gör vi?
Medborgarna som vi arbetar mot har psykiska funktionsnedsättningar och syftet med vårt arbete är att ge medborgaren ett så innehållsrikt liv som möjligt. Våra medborgare kan besöka träffpunkten för att fika, umgås eller bara för att prata med någon. Vårt uppdrag i att arbetet ska bygga på delaktighet och inflytande utifrån medborgarens individuella behov. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt, som också är återhämtningsinriktat. Vi ska med hänsynstagande till den enskilde, stötta medborgaren i att bibehålla och utveckla sina egna resurser.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad arbetsterapeut, skötare eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av metoderna MI och ESL. Vi söker vidare dig som är självgående, stabil, initiativtagande och flexibel. Hos oss är relationsskapande viktigt och vi värderar empatisk förmåga högt då det hjälper dig att sätta dig in i medborgaranas situationer.
Det är meriterande om du som söker har ett b-körkort.

Vad erbjuder vi?
- Rabatt på länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel, subventionerad friskvård.
- Gratis träning på kommunens bad- och träningsanläggningar en gång i veckan.
- Betald semester redan första anställningsåret.

Övrigt
Arbetet är förlagt till vardagar, dagtid.
Urval sker löpnade, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Felicia Trabelsi, enhetschef, tel: 036-10 22 49
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.