search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Utbildare i Ledarskap & Kvalitetsteknik på Yrkeshögskolan

#LI-priority
FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsYrkeshögskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överrenskommelse till 2019-06-20
Sista ansökningsdag2018-04-08
Referensnr18-61-0017
Publicerad2018-03-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Yrkeshögskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överrenskommelse till 2019-06-20
Sista ansökningsdag
2018-04-08
Referensnr
18-61-0017
Publicerad
2018-03-09

Vilka är vi?
Organisatoriskt kommer du att tillhöra Jönköpings kommun - Yrkeshögskolan Jönköping och utbildningarna är förlagda till Bäckadalsgymnasiets verkstadslokaler.

Yrkeshögskolan bedriver just nu tekniska utbildningar inom Automation, CNC teknik, Logistik, Produktionsutveckling och Elkonstruktion, men kommer under 2018 utöka med ytterligare utbildningar i Polymer, Elkraft, Trafiklärare och Svetsteknik. Vår värdegrund är att vi vill stå för tekniska- logistiska utbildningar i framkant. Vår vision är att vi vill vara ett av landets ledande teknik/ logistikcentra på YH nivå med hög kompetens och ett stort engagemang hos vår personal. Mer information om Yrkeshögskolan hittar du här: https://www.jonkoping.se/yh

Om tjänsten:
Utbilda inom området ledarskap/ projekt och kvalitetsteknik i kurser som projektledning/ledarskap, miljö/ kvalitetsteknik, examensarbeten. Du kommer även att delta i arbetet att utveckla utbildningarna och arbeta mot vår ledningsgrupp. Du kommer i arbetet att utveckla och kvalitetssäkra (enligt MYH:s och JU:s riktlinjer) i pågående utbildningar. Du skall även stärka upp i rapportskrivning och examensarbete samt kunna handleda inom dessa.

Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet/fallenhet för att undervisa vuxna. En bakgrund från företagsinriktat arbete är en fördel inom yrkeshögskoleverksamhet. Du har förmåga att knyta goda- långsiktiga företagskontakter och ditt arbetssätt utmärks av servicekänsla, struktur och noggrannhet.

Du har vidare förmåga att skapa förtroende och goda relationer, samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en självständig och lösningsfokuserad person med vilja att utveckla dig själv och ditt arbete. Du trivs med ett högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, effektivitet och flexibilitet. Utbildning i ledarskap, kvalitetsteknik, teknisk engelska eller didaktik är en positiv merit.

Hos oss får du:
• En trivsam miljö, där du får ta mycket eget ansvar
• Förskottssemester
• Möjlighet till semesterväxling
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
• Rabatt på gymkort och biobiljetter

Övrigt:
För att underlätta rekryteringen bifoga gärna för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tillträde till sommaren eller enligt överenskommelse. Heltid, Dagtid, Tidsbegränsad anställning. Intervjuer kan komma att hållas under ansökningstiden. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vill du veta mer?
Verksamhetschef: Anders Rickman, tfn 0768-15 38 00
Utbildningskoordinator: Cathrine Dånsjö, tfn 0702-63 15 17

Fackliga organisationer
http://www.jonkoping.se/fackligaubfOm oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.