search
Sök
menu
Meny

Sommaronsdagar att längta till

Sommaronsdagar i Jönköping city.

Nu drar våra populära Sommaronsdagar igång på Jönköpings mysigaste bakgårdar. Under fyra veckor i juli och augusti kommer du både kunna ta del av unika livespelningar, men också av vår omåttligt populära Megaloppis!

Den 17 juli drar Jönköpings kommun och Jönköping citys arrangemang, Sommaronsdagar, igång igen. Under fyra onsdagar kan du ta del av livespelningar med artister och DJ på olika bakgårdar i city.

– Det är fri entré under alla Sommaronsdagar och nytt för i år är att vi visar upp stans vackra bakgårdar i ny kostym genom att lägga spelningarna där. Besökare kanske hittar nya favoritplatser eller återupptäcker en glömd plats, säger Lillith Saf, projektledare för Sommaronsdagar på Jönköpings kommun.

Sommaronsdagarna gästas av artister som Dotter, AMWIN & Imenella och Franska Trion och vid samtliga tillfällen spelar dessutom DJ Olivia Hallberg. Spelningar kommer att vara på bakgårdarna vid Restaurang Hemma, Mat & vänner och Kaffebönan och det är fritt inträde men begränsat antal platser.

Missa inte vår Megaloppis

Den andra Sommaronsdagen, 24 juli, är det Megaloppis i Rådhusparken som gäller mellan 12:00 och 19.00.

– Precis som tidigare år lånar vi ut cirka 100 bord kostnadsfritt från kl 11:00. Det krävs ingen föranmälan utan det är först till kvarn som gäller!

Datum för Sommaronsdagar

17/7 Kaffebönan kl. 18–21 AMWIN & Imenella + DJ Olivia Hallberg
24/7 Rådhusparken kl. 12–19 Megaloppis + DJ Olivia Hallberg
31/7 Mat & Vänner kl. 18–21 Franska Trion + DJ Olivia Hallberg
7/8 Restaurang Hemma kl. 18–21 Dotter + DJ Olivia Hallberg

Läs mer om våra Sommaronsdagar

Publicerad: 2019-07-10 09.00